Yeni bir sistem kurma hayalinin bir kâbusa dönüştüğü şu günlerde nispeten uygun fiyatına rağmen iyi bir performans gösteren bilgisayar bulmak oldukça zor hale geldi. Ancak incehesap.com’un bizler için hazırladığı ve tam bir fiyat / performans sistemi olan Phantom XT Bronze, aradığınız kriterlere uygun sistemin ta kendisi olabilir.

Oyun odaklı toplanmış olmasına rağmen tüm ihtiyaçlarınızı gidermenizi sağlayacak Phantom XT Bronze, 4.899 TL’lik bir fiyat etiketine sahip. Bilgisayar, işlemci kısmında AMD’nin Zen 2 mimarili Ryzen 3 3100 işlemcisini barındırıyor. 3,60 GHz frekansa sahip olan işlemci, günümüz için oldukça yeterli bir performans sunuyor.

Her işinizi halledebileceğiniz donanım:

Ekran kartı kısmında yeniden AMD’yle bizi karşılayan Phantom XT Bronze, 8 GB GDDR6 AMD Radeon RX 5500 XT ile yine günümüzün gerisinde kalmıyor. 8 GB DDR4 RAM’i de barındıran Phantom XT Bronze’un tüm donanımı Gigabyte’ın B450M S2H AMD B450 anakartı üzerinde yükseliyor.

Phantom XT Bronze’da yer alan 8 GB’lık RAM eğer sizin için yetersiz kalırsa dilediğiniz zaman anakartın sunduğu 32 GB’a kadar RAM desteği sayesinde bilgisayarınıza RAM ekleyebilirsiniz. Fiyatına göre oldukça iyi bir performans sunan Phantom XT Bronze, bir de 480 GB’lık Team CX1 SSD’ye ev sahipliği yapıyor.

‘Bu bilgisayar oyunlarda nasıl?’ dediğinizi duyar gibiyiz. Dolayısıyla biizler de videomuzda sizler için Valorant, CS:GO, PUBG ve GTA V oyunlarında bilgisayarın limitlerini zorladık. Bilgisayarın popüler oyunlarda nasıl bir performans gösterdiğini öğrenmek ve bilgisayar hakkında daha fazla detaya ulaşmak için videomuzu izleyebilirsiniz. Bilgisayarı incelemek için de bağlantıya tıklayabilirsiniz.