Şu aralar ücretsiz oyun dağıtmak trend olmuş durumda. Şüphesiz bu trendin mimarı Epic Games Store diyebiliriz. Hatırlanacağı üzere Epic Games Store kısa bir süre önce GTA 5’i ücretsiz olarak dağıtmış ve oyun dünyasında bomba etkisi yaratmıştı.

Epic Games Store‘un GTA 5 sonrasındaki ücretsiz oyun dağıtımı da tüm hızıyla devam etti. Şimdi sırada daha niceleri var. Fakat ücretsiz olarak oyun dağıtan tek firma Epic Games Store değil.

Hali hazırda Epic Games Store‘un en büyük rakibi olan Steam de yaz aylarında bazı oyunları abonelerine ücretsiz olarak sunmuştu. 

Avengers oyununu ücretsiz alma yöntemi! Oyun Canavarı #30

Ücretsiz oyun serüveni bu kadarla sınırlı da değil. Monster Notebook’un katkılarıyla hazırladığımız Oyun Canavarı‘nın bu bölümünde Marvel’s Avengers oynadık. Hem de oyunu ücretsiz temin ederek.

Marvel’s Avengers’ın PC sürümünü almak için Monster Notebook bilgisayar modellerinden birini almanız yeterli. Kampanya 31 Mart 2021 tarihine kadar devam edecek.  

Oyunla ilgili sorularınızı bu videonun altında bizlerle paylaşabilirsiniz. Büyüyen Teknolojioku ailesine katkıda bulunmak için YouTube kanalımıza abone olmayı  ve videolarımızı beğenmeyi unutmayın. Desteğiniz bizim için önemli ve bu tarz destekler  size daha fazla içerik üretmek için bize motivasyon sağlıyor.  

Abra, Tulpar veya Semruk Monster dizüstü bilgisayardan birini satın aldığınızda Marvel’s Avengers oyununa ücretsiz olarak sahip olabiliyorsunuz. 31 Mart 2021 tarihine kadar devam edecek kampanya ile ilgili detaylı bilgi markanın internet sayfasında bulabilirsiniz.