Son zamanların mobil FPS oyunları arasında büyük ilgi gören PUBG Mobile, büyük ödüllü bir turnuva yapacağını duyurdu. Haberimizin devamında katılım şartları ve tarihleri hakkında detaylı bilgileri bulabilirsiniz.

PUBG Mobile 400.000 TL ödül havuzlu turnuvasını duyurdu!

PUBG Mobile Türkiye, dev bir turnuvayla karşımızda çıkıyor. Ülkemizin dört bir yanından katılıma açık olan turnuvanın bölgesel elemelerine sizler de katılabilirsiniz. Toplamda 400.000 TL’lik ödül havuzuyla dikkatleri üzerine çeken turnuvaya olan katılımlar başladı. 

Turnuvanın formatı ise yaşadığınız şehri temsil ederek kayıt olabilir ve şehrinizin efsanesi olmaya çalışabilirsiniz. İstanbul, İzmir ve Ankara olmak üzere üç büyük şehir ve Türkiye’nin 7 coğrafi bölgesindeki ayrı finallerden birine kayıt olarak turnuvaya katılabilirsiniz.

Bölge Elemeleri

Marmara Bölgesi: 12-23 Ekim
Ege Bölge: 12-22 Ekim
İç Anadolu Bölge: 12-21 Ekim
Akdeniz Bölgesi: 12-20 Ekim
Karadeniz Bölgesi: 12-19 Ekim
Doğu Anadolu Bölgesi: 12-17 Ekim
Güneydoğu Anadolu Bölgesi: 12-18 Ekim

Şehir Elemeleri

İstanbul: 12-23 Ekim
İzmir: 12-22 Ekim
Ankara: 12-21 Ekim

Üç büyük şehir ve 7 bölgede yapılacak olan elemelerde üst sıradaki takımlar lig aşamasına ilerleme hakkı kazanacak. Ön elemeler tüm Türkiye’yi kapsıyor. Şehrinin Efsanesi olmaya hak kazanan toplam 20 takım lig formatında bir araya gelerek 3 hafta boyunca mücadelelere katılacak. Lig maçları haftada 4 gün toplamda 12 maç üzerinden düzenlenecek. Lig aşaması sonunda en üst sıradaki 16 takım Final mücadelesine katılmaya hak kazanacaktır. Üç gün sürecek finaller toplamda 14 maç üzerinden oynanacak. Şimdiden turnuvaya katılacak herkese iyi şanslar diliyoruz.