60. yılını kutlayan popüler oyun yapımcısı Sega, Steam üzerinde uyguladığı özel indirimlerin yanı sıra ücretsiz oyunlar da dağıtıyor! Detayları haberimizin devamından takip edelim.

Sega 60. yıla özel ücretsiz oyunlar dağıtıyor!

Tokyo şehrinde, 1960 yılında kurulmuş olan dünyaca ünlü oyun yapımcısı Sega, 60. yaşında. Yeni yaşını geçtiğimiz hafta yapmış olduğu duyuru sonrasında, Steam üzerinde uyguladığı özel indirimler ile kutlayan Sega, ayrıca ücretsiz oyunlar ile oyun severleri oldukça mutlu ediyor.

Sega, bugün itibari ile Armor of Heroes, Endless Zone, Streets of Kamurocho ve Golden Axed oyunlarını da yine Steam üzerinden ücretsiz olarak oyuncular ile buluşturulacak olduğunu duyurdu.

Sınırlı süre için ücretsiz olan bu oyunları bir an önce kütüphanenize indirmenizde fayda var. Dilerseniz bu oyunların türlerine ve tanıtım videolarına yazımızın devamından göz atalım.

Armor of Heroes (15 – 19 Ekim 2020)

Tek başınıza oynayabileceğiniz bu oyunda, yapay zekaya karşı takım oluşturun veya 4 oyunculu PVP savaşlarında kafa kafaya mücadele edin!

Endless Zone (16 – 19 Ekim 2020)

Mezari imparatorluğundan kaçmaya, Unfallen’ın dallarından kaçmaya, Cravers tarafından yenilmekten kaçınmaya ve Riftborn evrenine geçici bir çıkış yolu bulmaya çalışacaksınız!

Streets of Kamurocho (17 – 19 Ekim 2020) 

Tojo Klanının Üçüncü Başkanının ölümü örgütü kaosa sürükledi. Şiddet sokaklara yayıldı ve sadece Kazuma Kiryu ve Goro Majima kan dökülmesine son verebilir!

Golden Axed (18 – 19 Ekim 2020)

Bu on yılın başında SEGA Studios Australia, topluca SEGA Reborn serisi olarak bilinen klasik SEGA IP’nin bir dizi yeniden başlatılması üzerinde çalışıyordu. Bunlar arasında Golden Axe, Altered Beast ve Streets of Rage’ın 2.5D yeniden başlatmaları ile Shinobi’nin sonsuz koşucu versiyonu evrensel bir merkez dünyasında yer alıyordu.

Ne yazık ki SEGA Studios Australia’nın kapıları 2013’te kapatıldı ve bununla birlikte SEGA Reborn projesi video oyun tarihinin yıllıklarına kayboldu.