IoT EurAsia ve Blockchain zirvesi global sektör trendlerini İstanbul’da tartışacak. Zirve katılımcılarına son teknolojileri işin uzmanından öğrenme fırsatı sunarken barındırdığı networking fırsatlarıyla da sektörü buluşturan bir platform sunacak.

Teknoloji Trendleri

Zirvede bu yıl; IoT Ekosistemi, Blockchain Devrimi, Dijital Dönüşüm, Akıllı İşletmeler, Akıllı Gelecek 5G, Telekomünikasyon, Bulut, Veri Yönetimi, Siber Güvenlik ve Yapay Zeka gibi trend teknolojiler ele alınacaktır. Güncel konular 3 ana oturumda sunumlar ve panel tartışmaları ile aktarılacaktır. Merakla beklenen yuvarlak masa toplantıları sektör lideri firmalar ile bire bir görüşme imkanı sunarken; katılımcılar, sergi alanları ile son teknoloji ürünlerini sergileme fırsatı bulmaktadır.

Sektör liderleri; Acıbadem, Ağaoglu, Arçelik, BASF, BMC, Borusan, Coca Cola, Denizbank, Digitürk, Enerjisa, EY, İş Bankası, Havelsan, Hattat, Hepsiburada, Hitachi, Honda, ING, Karsan, Kibar Holding, LCWaikiki, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Otokoç, Opet, Panasonic, Pegasus, Siemens, Şişecam, Socar, TEB, THY, Turkcell, Tofaş, Tüpraş, Toyota, Vestel, Vodafone, Volvo ve Zorlu Enerji gibi birçok firmaya ev sahipliği yapacak zirve kaçırılmayacak iş ortaklıkları ve yatırım fırsatları sunmaktadır.

Sponsorlar arasında; ABB, Hitachi, Vodofone, TrioMobil, Ankaref, Wipelot, Zebra, DTB Digital, Sistemkoin, SadeLabs, Asus, Sistematik, Canias gibi firmalar bulunmaktadır.

11 Şubat Salı günü Radisson Blu Şişli’de gerçekleşecek olan IoT EurAsia Zirvesi; Londra merkezli Worldwide Partnerships firması tarafından organize edilen, nesnelerin interneti ve blockchain konusunda sektör liderlerini ve medyayı bir araya getirecek uluslararası bir konferanstır.

Katılım seçenekleri ve daha fazla bilgi için: iot-eurasia.com

Zirveye Katılmak İsteyen Okurlarımıza Özel Fırsat!

IoT EurAsia ve Blockchain Zirvesi‘ne katılmak isteyen okurlarımız, %25 indirim ile bu özel etkinliğe katılabilirler. Eğer katılmayı düşünüyorsanız, aşağıdaki bağlantıdan ulaşacağınız sayfada BCCT25 indirim kodunu kullanabilirsiniz.

Katılım ve Kayıt: iot-eurasia.com/register/iot-pass

BASIN BÜLTENİNDEN DERLENMİŞTİR