Bilindiği üzere PlayStation Plus servisinde her ay 2 oyun ücretsiz olarak dağıtılıyor. Lakin son birkaç aya baktığımızda öyle elle tutulur, heyecan yaratacak bir oyunun dağıtılmadığını görüyoruz. Fakat Haziran ayı ile bu durum tamamen değişecek. Zira Sony’nin Haziran ayında şov yapması bekleniyor.

PlayStation Plus Haziran 2020 oyunları belli oldu!

Sony PlayStation Plus Haziran 2020 oyunları ile ilgili ilk açıklamayı yaptı. PS4 sahipleri Haziran ayında CoD WW2’ye ücretsiz olarak sahip olacaklar. CoD serisinin en çok ses getiren yapımlarından biri olan WW2, muhtemelen PS Plus’ta da hayli talep görecektir.

Haziran’da ücretsiz olarak gelecek ikinci oyun henüz netlik kazanmış değil. Lakin sağlam kaynaklardan sızdırılan bilgilere göre PS4 sahiplerine ücretsiz olarak sunulacak olan 2. oyun Marvel’s Spider-Man olacak.

Şimdiye kadar gelmiş geçmiş en iyi süper kahraman oyunu olarak lanse edilen Marvel’s Spider-Man geçtiğimiz yıl raflardaki yerini almış ve PS4’ün en çok satan oyunları arasında girmişti.

Muhtemelen bu iki oyun da PS4 sahiplerinin fazlasıyla hoşuna gidecektir. Lakin bu iki oyun da kütüphanesinde yer alanlar için yapacak bir şey yok.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Sony’nin yeni nesil konsolu PlayStation 5’i önümüzdeki ayın ortalarına doğru tanıtması bekleniyor. Belki de bu şov PlayStation 5’e çakılan bir selamdır.