Oyun dünyasının merakla beklediği The Last of Us Part 2 sonunda raflardaki yerini alıyor. Oyunun satışa çıkmasına artık sayılı günler kaldı. Peki bu macera bizlere neler vaat ediyor.

Sony Türkiye, The Last of Us Part 2’yi tarafımıza incelememiz için gönderdi. Oyunu soluksuz bir şekilde deneyimledik ve incelememizi hazırladık.

Dilerseniz The Last of Us Part 2 için hazırladığımız geniş inceleme videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

The Last of Us Part 2 Türkçe video inceleme

İnceleme videosunda da gözlemlediğiniz üzere muazzam bir deneyim biz oyun severleri bekliyor.

Naughty Dog gerçekten kusursuza yakın bir iş çıkarmış. Eğer gerçek bir oyun severseniz, PlayStation 4’ünüz olsun olmasın mutlaka bu oyunu bir şekilde deneyimlemeniz gerekiyor.

Elbette The Last of Us 2’yi oynamadan önce mutlaka ilk oyunu da bitirmeniz lazım. Yoksa hikayeye tam olarak anlam veremeyebilirsiniz. Kafanızda bazı soru işaretleri oluşabilir.

Çünkü yapımcılar ikinci oyun ile ilk oyun arasında kusursuz bir bağ kurmuşlar. Yani ilk oyunda ne olduğunu merak ettiğiniz pek çok sorunun cevabını ikinci oyunda alıyorsunuz.

The Last of Us Part 2, ilk oyuna göre daha serbest bir oynayış alanı ve daha uzun hikayesiyle dikkat çekiyor. Tempo genel olarak ilk yapıma göre daha düşük olsa da sürükleyici bir yapısı olduğu inkar edilemez. Dolayısıyla bu oyunu mutlaka deneyimlemenizi tavsiye ederiz.