Şu aralar bedava oyunların ardı arkası kesilmiyor diyebiliriz. Epic Games Store’un GTA 5’i ücretsiz olarak sunması ile başlayan akım, Injustice Gods Among Us Ultimate Edition ile devam ediyor.

Aslında geçmişte de farklı platformlarda pek çok bedava oyun dağıtıldı. Lakin hiç bir zaman bu kadar kaliteli yapımlar ardı ardına ücretsiz olarak sunulmamıştı. Genel itibariyle ücretsiz olarak dağıtılan oyunlar indie tarzında, pek talep göremeyen oyunlardı.

Injustice Gods Among Us Ultimate Edition artık ücretsiz!

Son döneme baktığımızda ise GTA 6, Civilization 6, Ark ve Injustice gibi son derece kaliteli yapımların oyun severlere ücretsiz olarak sunulduğunu görüyoruz.

Bu oyunlar, ülkemizdeki oyun severler için ciddi bir şans diyebiliriz. Çünkü ülkemizde oyun almak o kadar da kolay değil. Nitekim yeni çıkan AAA tarzı kaliteli bir yapım için 500 TL isteniyor. Örneğin kısa süre önce satışa çıkan The Last of Us Part 2 hali hazırda 499TL‘den satılmakta.

Eğer siz de şu aralar kütüphanenize ücretsiz bir oyun eklemek istiyorsanız Injustice Gods Among Us Ultimate Edition‘ı hemen edinebilirsiniz. Üstelik platform farkı olmadan!

Yani ister PS4, ister PC, ister Xbox One sahibi olun. Injustice Gods Among Us Ultimate Edition şu anda bu üç platformda da ücretsiz bir şekilde sunulmakta.

Yapmanız gereken tek şey 26 Haziran tarihinden önce oyunu kütüphanenize eklemek. Sonrasında bu yapım tamamen sizin olacak.

200$’ı 1500$’a çevirebilirsiniz.Nasıl oldugunu öğrenin.