The Witcher 3 Wild Hunt gibi bir şaheseri satışa sunan CD Projekt RED ekibi tarafından geliştirilen Cyberpunk 2077 bu yılın sonlarına doğru raflardaki yerini alacak.

Aslında oyun için planlanan çıkış tarihi bu yılın ortalarıydı. Lakin geçtiğimiz günlerde oyunun Kasım ayına ertelendiği belirtildi.

OverGame, Türkiye’ye gelip gelmeyeceği merak konusu olan koleksiyoncu sürümü hakkında bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada sürümün 23 Haziran yani bugün 12:00 itibariyle ön siparişe açılacağı belirtildi. Her bir kullanıcının yalnızca 1 adet ön sipariş verebileceği Cyberpunk 2077 koleksiyoncu sürümü yeni bir erteleme olmazsa 19 Kasım itibariyle dağıtım için kargoya verilecek.

Peki bu özel sürümün fiyatı ne olacak? OverGame ön sipariş fiyatını 2499TL olarak açıkladı. Hayli uçuk bir meblağa satılacak olan koleksiyoncu sürümünün içeriği ise şu şekilde.

Özel koleksiyoncu sürümü kutusu
25 cm ebatında V Figürü
Özel metal oyun kutusu
Night City kılavuzu
Night City haritası
Sticker seti
Metal rozet seti
Quadra V-Tech metal anahtarlık
Dünya rehberi
Hardcover sanat kitabı
Dijital içerikler(Soundtrack, Cyberpunk 2077 kaynak kitabı, duvar kağıtları, sanat kitabı)

Bu fiyat gözünüze çok yüksek görünebilir. Lakin kutu içerisinden çıkacak olan 25cm’lik figürü bile bir sen sonrasında çok daha uçuk fiyatlara satma ihtimaliniz olduğunu da unutmayın. Sonuçta bu koleksiyoncular için hazırlanan özel ve sınırlı sayıda bir versiyon.

200$’ı 1500$’a çevirebilirsiniz.Nasıl oldugunu öğrenin.