Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Xbox One X CyberPunk 2077 özel tasarımlı sürümü Türkiye’ye geldi. Üzerinde özel tasarım öğelerini barındıran bu özel konsolun gece parlayan yerleri de bulunuyor. Henüz piyasaya çıkmayan oyundan bazı özel öğeler içeren bu tasarım sınırlı sayıda üretildi. Dünya çapında sadece 45 bin adet üretilen özel konsol Türkiye pazarında da satışa sunuldu.

Xbox One X Cyberpunk 2077 sürümü Türkiye’de

Adından da anlaşılacağı gibi 2077 yılında post akoliptik bir dünyada geçen oyunda Keanu Reeves de kendi yüzü ile yer alıyor. Night City isimli bir şehirde kiralık bir siber haydutun canlandırıldığı oyunun 19 Kasım 2020 tarihinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Türkiye’de de satılacak Xbox One X Cyberpunk 2077 sürümünde sürümünde 1 TB kapasite bulunuyor. Bunun dışında özel tasarım bir kol ile de gelen bu konsolun Türkiye fiyatı ise 4.499 TL olarak açıklandı. Bu konsolu satın aldıktan sonra oyun piyasaya sürüldüğünde dijital sürümü indirme imkanı da verilecek.

Ürünün fiyatını özel sürüm olması ve oyunu da ücretsiz vermesi yüzünden nisbeten makul bulduğumuzu belirtelim. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorum bölümünde bizlerle paylaşabilirsiniz. 

Kripto para ile günde 5.000 dolar kazanıyorum