Haftalık olarak hazırladığımız Oyun Canavarı programımızın bu bölümünde, PC için ücretsiz olan oyunları sizler için sıraladık.

Malum günümüzde oyun fiyatları hayli artmış durumda. Özellikle yeni çıkan bir oyunu almak istediğinizde 500 TL’ye yakın meblağları gözden çıkarmanız gerekebiliyor. Örneğin kısa süre önce satışa çıkan The Last of Us Part 2’nin güncel satış fiyatı 499 TL.

Elbette PC sahibi olanların oyun konusunda, konsol sahiplerine oranla çok daha şanslı oldukları söylenebilir. Bilindiği üzere PC tarafında son dönemde pek çok bedava oyun dağıtıldı. Bunun yanın sıra sürekli olarak ücretsiz olan yapımlar da mevcut.

Her PC’nin çalıştırabileceği bedava oyunlar! Oyun Canavarı #14

Oyun Canavarı’nın yeni bölümünde son dönemin popüler ücretsiz oyunlarına göz attık. Listeyi hazırlarken hemen her bilgisayarın çalıştıracağı oyunları seçmeye özen gösterdik. Yani benim bilgisayarım iyi değil diye üzülmeyin. Muhtemelen listedeki oyunları sizin bilgisayarınız da rahatlıkla çalıştıracaktır.

Yapmanız gereken tek şey indirip denemek. Malum oyunlar tamamen ücretsiz olduğu için kaybedecek bir şeyiniz yok.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Genel itibariyle listede yer alan oyunlarda yapacağınız satın alımlar size büyük bir avantaj sağlamıyor. Sadece rakiplerinize oranla daha havalı görünmenizi sağlıyor. Yani başka bir değişle, bu oyunları oynar iken hiç para harcamasanız bile rakiplerinizden geri kalmazsınız. Bu da oyunların ücretsiz olması kadar önemli bir etken denilebilir.

Haftaya Oyun Canavarı’nın yeni bölümünde görüşmek üzere hoşçakalın.

Kripto para ile günde 5.000 dolar kazanıyorum