Bilindiği üzere Steam’de yaz ve kış indirimleri artık gelenekselleşmiş bir hal aldı. Sonunda oyun tutkunlarının uzun süredir heyecanla beklediği Steam yaz indirimleri başladı. Popüler oyun platformu Steam, her yıl olduğu gibi bu yıl yine çeşitli oyunları indirimli fiyatlarla kullanıcılarına sunuyor.

Kısa sürecek olan bu kampanya ile pek çok oyunun fiyatında yüzde 85’e varan indirimler yapıldı. İndirimler kapsamında büyüklü küçüklü birçok yapım, inanılmaz fiyatlar ile birçok oyuncu tarafından satın alınabilir oldu.

Ayrıca belirtelim ki; oyuncular, etkinlik kapsamında Steam Yaz İndirimleri süresince satın aldıkları her şeyden puan kazanıyor olacaklar. Oyuncular elde edilen bu puanlar ile Steam üzerinde bazı eşyalar satın alınabilecek. Oyuncular Steam Yaz İndirimleri kapsamında yaptığınız her 1 TL’lik harcamanızdan 14 puan kazanıyor olacak.

Bunun yanında belirtelim, bazı eşyalar 100 puan karşılığında elde edilebilirken bazı eşyalar ise binlerce puana değerinde olduğundan elde etmek kolay olmayacak.

Ayrıca Steam Yaz İndirimleri kapsamında yapacağınız 60 TL ve üzeri değerindeki alışverişlerinizde 10 TL indirim fırsatından faydalanabilirsiniz.

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan 9 Temmuz’a kadar sürecek indirimler kapsamında sunulan oyunlara hep birlikte göz atalım.

İşte indirime giren oyunlar;

Mortal Kombat 11

  • İndirimli fiyatı: 32,80 TL

Tom Clancy’s Rainbow Six® Siege

  • İndirimsiz fiyatı:102,99 TL
  • İndirimli fiyatı:41,19 TL

Arma 3

  • İndirimsiz fiyatı:74,99 TL
  • İndirimli fiyatı:22,49 TL