Monster Notebook katkılarıyla hazırladığımız Oyun Canavarı’nın yeni bölümüyle karşınızdayız. Bu bölümde oyun bilgisayarı sahiplerinin en büyük sorununa basit bir çözüm getiriyoruz.

Basit bir şekilde konuşmak gerekirse iş oyun bilgisayarı almakla bitmiyor. Yanında bir de oyun satın almak lazım. Oyun fiyatları da malumunuz. Günümüzde oyun fiyatları aldı başını gidiyor. Basit eski bir oyun almak için 100 TL’yi gözden çıkarmanız gerekiyor.

Yeni çıkan oyunlar içinse 400TL‘ye varan rakamları ödemeniz lazım. Elbette GamePass üyeliğiniz yoksa. Hemen bir yanlışı düzeltelim. Gamepass sadece Xbox’a özel bir sistem değil.

Windows işletim sistemine sahip bir PC‘niz varsa, bu abonelik sisteminden yararlanabilirsiniz. Üstelik hayli düşük ücretler ödeyerek, 100’den fazla oyuna erişebilirsiniz.

Dilerseniz PC‘de yer alan en popüler Gamepass oyunlarına baktığımız Oyun Canavarı’nın 15. bölümüne aşağıdan göz atabilirsiniz.

1 oyun parasına 100 tanesi sizin olsun! Oyun Canavarı #15

Eğer yeni bir Monster PC satın alırsanız, 1 aylık ücretsiz GamePass üyeliğinin size hediye edildiğini tekrardan hatırlatalım. Yani yaz aylarını oyun sıkıntısı çekmeden geçirebilirsiniz.

Sonrasında ise oldukça düşük bir meblağ ile aboneliğinizi devam ettirmeniz mümkün. Ortalama olarak yeni bir oyun parasına, tüm yıl abonelik satın alarak bir daha oyuna para vermemeniz muhtemel. 

Eğer ki oyunları hikayesi için oynayan biriyseniz, yenisini almak yerine GamePass benzeri bir aboneliğe geçmeniz size büyük avantaj sağlayacaktır. Elbette yine de karar sizlerin.

Bitcoin size zengin olma fırsatı sunuyor. Nasıl oldugunu öğrenin.