Şu aralar PC oyuncuları geçmişte hit olan yapıların ücretsiz olarak dağıtılmasına alıştılar. GTA 5 ile başlayan bu süreç Civilization ve Ark gibi yapımlarla devam etti. Şimdi ise Ubisoft’un 2016 yılında satışa sunduğu açık dünya temalı aksiyon oyunu Watch Dogs 2 ücretsiz olarak dağıtılacak.

Elbette bu oyunu ücretsiz olarak edinmek istiyorsanız biraz hızlı davranmanız gerekecek. Çünkü Ubisoft Watch Dogs 2’yi sadece 45 dakikalığına ücretsiz yapacak.

Bu fırsat kaçmaz! Watch Dogs 2 ücretsiz oluyor!

Oyunu ücretsiz olarak kütüphanenize eklemeniz için 12 Temmuz’da Türkiye saati ile 22:00’da başlayacak olan Ubisoft Forward sunumu sırasında Uplay hesabınıza girerek oyunu kütüphanenize eklemeniz yeterli.

Yalnıza oyunu ücretsiz olarak edinmek için 45 dakikanız olduğunu unutmayın. Kısaca özetlememiz gerekirse Watch Dogs 2 yalnızca 12 Temmuz günü 22:00 ile 22:45 arasında ücretsiz olacak. Bu süre boyunca Uplay hesabınıza giriş yaparak oyunu kütüphanenize ekleyebileceksiniz.

Steam ya da Epic Games Store üzerinden yaptığınız girişler geçerli sayılmayacak. Direkt olarak Ubisoft’un dijital servisi Uplay’e giriş yapmanız gerekiyor. Eğer bir Uplay hesabınız yoksa hemen şimdi açabilirsiniz.

Dip not olarak belirtelim. Oyunu bir kere kütüphanenize eklediğiniz zaman tamamen sizin olacak ve istediğiniz zaman indirip oynayabileceksiniz.

Bu arada Ubisoft’un 22 Temmuz’daki sunumda yeni Watch Dogs oyunu Legion hakkında daha fazla detaya yer vereceğini de hatırlatalım.