Sony’nin bu yılın son çeyreğinde satışa sunacağı yeni nesil konsolu PlayStation 5, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sabırsızlıkla bekleniyor. Konsol hakkında en çok merak edilen unsur ise fiyatı. Malum PlayStation 5 Türkiye fiyatı hala resmi olarak açıklanmış değil.

PlayStation 5 Türkiye fiyatı belli oldu!

Son sızdırılan raporlarda PlayStation 5 fiyatının 600 dolar civarında olacağı iddia edilmişti. Elbette bizi ilgilendiren temel unsur bu konsolun ülkemizdeki satış fiyatı. Bugün Vatan Bilgisayar online satış sitesinde PlayStation 5’i listeledi. Böylece PlayStation 5 Türkiye fiyatı da ortaya çıkmış oldu. Dilerseniz bahse konu görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

Görselde de net bir şekilde görüldüğü üzere PS5 Türkiye fiyatı için 8000 TL’lik bir meblağ belirlenmiş durumda. Tabi ki şunu da belirtmek gerekiyor. Vatan Bilgisayar bu sayfayı kısa bir süre sonra sitesinden kaldırdı. Yani hali hazırda PS5 fiyatı Vatan Bilgisayar sitesinde mevcut değil.

Dolayısıyla bu fiyatın ne derece doğru olduğu şimdilik biraz muallak. Lakin bizler de PS5’in ülkemizdeki fiyatının 8000TL civarında olmasını bekliyorduk. Dolayısıyla bu fiyat bizleri çok şaşırtmadı.

Öte yandan bu fiyatın diskli versiyona ait olduğunu da belirtelim. Muhtemelen All Digital versiyonun fiyatı 7000TL civarında olacaktır. 

Konsol yılın son çeyreğinde çıkacağı için şimdilik yorum yapmak doğru olmaz. Lakin görünen o ki PS5’i 8000 TL altına almak pek de mümkün olmayacak. Elbette bir mucize olur ve son çeyreğe kadar ekonomimiz şaha kalkarsa o zaman daha düşük fiyatlar görebiliriz.

2020’de Borsa’da bu hisse senedi kazandırdı

İlan