Meraklıları tarafından heyecanla beklenen uçuş simülasyon oyunu Microsoft Flight Simulator 2020, bir aydan biraz daha uzun bir süre sonra piyasaya sürülüyor. Microsoft cephesinden yapılan açıklamaya göre oyun 18 Ağustos 2020 tarihinde sevenleriyle buluşacak. Yüksek kalitede detayları, gerçekçi bir dünya atmosferi, birçok havalimanı gibi seçenekleri bulunan oyunun Standart, Deluxe ve Premium Deluxe olmak üzere 3 farklı sürümü bulunacak.

Microsoft Flight Simulator 2020 Türkiye fiyatı belli oldu

Oyunun Standart sürümünde 20 farklı uçak ve 30 farklı havalimanı seçeneği bulunacak. Deluxe sürümünde ise bu listeye 5 uçak ve 5 havalimanı daha eklenecek. Premium Deluxe sürümü ise bir önceki pakete göre 5 ek uçak ve 5 havalimanına daha sahip olacak.

Oyunda deneyimlenebilecek havalimanları arasında Amsterdam Schiphol, Chicago O’Hare, Denver, Frankfurt, Heathrow ve San Francisco yer alıyor. Ülke bazında baktığımızda Avrupa’dan Amerika’ya, Afrika’dan Avusturalya’ya kadar birçok kıtadan havalimanlarının bulunduğu görülüyor. Merak edenler için belirtelim: Havalimanları arasında Türkiye’den seçenek yer almıyor.

Oyunda deneyimlenebilecek uçaklar arasında Airbus A320neo’dan Cessna Citation Longitude gibi seçenekler de yer alıyor. Ön siparişe açılan oyunun sadece PC sürümünün bulunduğunu da belirtmek isteriz. Microsoft Flight Simulator 2020 oyunu aynı zamanda PC için Xbox Game Pass (Beta) paketi (sadece Standart sürüm için geçerli) kapsamında da oynanabilecek.

Microsoft Flight Simulator 2020 Türkiye fiyatları

Yurtdışı fiyatları sırasıyla 59.99, 89.99 ve 119.99 dolar olan oyunun Türkiye fiyatları da açıklandı. Buna göre standart sürümün Türkiye fiyatı 350 TL iken, Deluxe sürümün fiyatı 550, Premium Deluxe sürümün fiyatı ise 725 TL olarak belirlendi. 

Hiç düşmeyen hisse senediyle servet yaptı.

İlan