Konsol sektörünün tartışmasız lideri konumunda yer alan Sony Ağustos ayında PS Plus abonelerine ücretsiz olarak dağıtılacak oyunları açıkladı.

Hatırlanacağı üzere bu ay yani Temmuz’da da son derece sağlam oyunlar ücretsiz olarak dağıtılmıştı. Lakin kısa bir süre önce bu oyunların 30TL gibi gayet uygun fiyatlara satılması, PS4 sahiplerini biraz sinirlendirmişti.

Çünkü pek çok kişi fiyatları uygun olduğu için bu PS4 oyunlarını hesaplarına ekledi. Dolayısıyla kısa bir süre sonra bu oyunların PS Plus aracılığı ile ücretsiz olarak dağıtılması sinirleri bozdu.

Sony PS4 sahiplerine kıyak geçti!

Önümüzdeki ay ücretsiz olarak dağıtılacak olan oyunlara baktığımızda da son derece kaliteli bir yapımın olduğunu görüyoruz. Bir süre önce Activision’un remastered olarak yayınladığı Call of Duty Modern Warfare 2, Ağustos ayında PS Plus abonelerine ücretsiz olarak sunulacak. PS4 sahipleri bu oyunu kütüphanelerine ekledikten sonra diledikleri zaman indirip oynayabilecekler.

Dürüst olmak gerekirse, Ağustos ayında Modern Warfare 2 Remastered gibi ağır bir oyunun sunulması sürpriz oldu.

Diğer oyun ise Fall Guys Ultimate Knockout. Bu oyunun öyle aman aman bir albenisi yok. Lakin boş zamanlarda vakit öldürmek için deneyimlenebilir.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Sony yeni nesil konsolu PS5’i bu yılın son çeyreğinde satışa sunacak.