Dünyanın en büyük medya yazılımı üreticilerinden bir tanesi olan Adobe, her yıl düzenli olarak “Adobe MAX” isimli bir etkinlik düzenliyor. Şirket, bu etkinlik kapsamında en yeni teknolojilerinin yanı sıra, sektörle ilgili önemli isimlerle bir araya geliyor. Medya sektöründe çalışan isimlerin yakından takip ettikleri bu etkinlikle ilgili yapılan son açıklamalar, herkesin yüzünü güldürecek türden. Çünkü etkinlik bu yıl herkese açık ve ücretsiz olarak düzenlenecek.

Adobe, normal koşullarda bu etkinliğe sadece sınırlı sayıda katılımcı kabul ediyordu. Bu da Adobe MAX meraklılarının, bu etkinliği geriden takip etmelerine neden oluyordu. Bu sebeple şirket, 2020 yılı için böyle bir şey tercih etmedi ve tüm takipçilerini kucaklamaya karar vererek Adobe MAX'in genel yapısını değiştirdi. Bu değişiklik ile dileyen herkes, Adobe MAX etkinliğine canlı olarak hem de ücretsiz bir şekilde erişim sağlayabilecek.

Adobe tarafından yapılan açıklamalara göre etkinlik bu yıl, 20-22 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Üstelik bu etkinliğe dahil olmak isteyenler için bir kayıt formu oluşturan Adobe, etkinlik kayıtlarını daha şimdiden toplamaya başladı. Peki Adobe MAX 2020, neler sunacak? Tüketiciler, bu etkinlikte nelerle karşılaşacaklar?

Adobe MAX 2020, toplamda 56 saat ve kesintisiz olarak sürecek. Adobe hayranları, bu etkinlik kapsamında Adobe'un yeni teknolojileriyle tanışacaklar. Ayrıca Creative Cloud'a eklenecek yeni özellikler de bu etkinlik kapsamında tanıtılacak. Etkinliğini bununla sınırlı tutmayan Adobe, medya endüstrisinin en saygın isimlerine oturumlar düzenletecek, canlı müzik performansları gerçekleştirilecek.

Adobe MAX 2020'nin ücretsiz bir etkinlik olacak olması, bu etkinlikten beklentinizi düşürebilir. Ancak bunun yersiz bir durum olduğunu söylemek gerekiyor. Çünkü Adobe MAX etkinliği; Keanu Reeves, Tyler Gregory Okonma, Ava DuVernay, Annie Leibovitz ve Chris Do gibi farklı sektörlerin önemli isimlerine ev sahipliği yapacak. Etkinliğe kayıt olan kullanıcılar, toplamda 350'den fazla oturuma dahil olabilecekler.

Adobe, etkinliğe kaydolan kullanıcılara önemli imkanlar sunacak. Örneğin Adobe MAX için kayıt yaptırdıktan sonra etkinlikte yapılan sunumların dosyalarını indirebilecek, Adobe'un ürün uzmanlarıyla görüşmeler yapabilecek, canlı sohbetlere dahil olabileceksiniz. Eğer siz de tüm bu avantajları sunacak Adobe MAX 2020'ye hemen kayıt olmak isterseniz, burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.