Yaklaşık 2 hafta önce piyasaya sürülen ve şimdiden efsane olma yolunda ilerleyen Fall Guys oyunu ilginç tasarımı, eğlenceli ve zaman zaman sinir bozucu parkurları ile popüler oyunlar arasına girdi.

Fall Guys çılgınlığı yayılıyor!

Tam ismini söylememiz gerekirse Fall Guys: Ultimate Knockout, Minions benzeri ilginç yaratıklarla farklı parkurlarda hayatta kalma mücadelesi verdiğimiz bir oyun. Survivor benzeri engel ve tırmanma alanlarının bulunduğu oyun tamamen eğlence teması üzerine kurulmuş. tek başınıza oynayabildiğiniz gibi çevrimiçi modu da bulunan oyunda onlarca kişi ile beraber çılgın parkurlarda eğlencenin dibine vuruyorsunuz.

İlk olarak 2018 yılında duyurulan oyun, 30 Temmuz 2020 tarihinde kullanıma sunuldu. Oyunun şimdilik Windows 10 ve PlayStation sürümü bulunuyor. Xbox sürümü hakkında detayların belli olmadığı oyunu PlayStation Plus aboneleri ücretsiz olarak oynayabiliyor.

Fall Guys: Ultimate Knockout sistem gereksinimleri

Oyunun grafik arayüzü eğlenceli ve bol renkli olsa da çok yüksek bir bilgisayar donanımı gerektirmiyor. Oyunu geliştiren Devolver Digital Games tarafından açıklanan bilgilere göre Intel i5 ya da muadili AMD Ryzen işlemci, 8 GB RAM ve NVIDIA GTX 660 veya AMD Radeon HD 7950 ekran kartı oyun için yeterli oluyor. Yani ortalama bir bilgisayarda bu oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz.

Fall Guys: Ultimate Knockout fiyatı

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi Fall Guys: Ultimate Knockout oyununu PlayStation Plus aboneleri ücretsiz olarak oynayabiliyor. Eğer PlayStation için oyunu satın almak isterseniz 89 TL ödemeniz gerekiyor. Oyunun PC sürümünün fiyatı ise 38 TL ve Steam üzerinden satın alınabiliyor.

Oyunun neye benzediğini merak edenler için aşağıda tanıtım videosunu izleyebilirsiniz: