Çinli tüketici elektroniği şirketi Realme, IFA 2020’de kapsamlı bir etkinlik gerçekleştirerek yakın gelecekte piyasaya sürmeyi planladığı Realme Smart Cam 360° derece kamerasını, Realme Smart Bulb akıllı lambasını, Realme Buds Wireless Pro ANC yarı kablosuz kulaklığını, Realme Buds Air Pro ANC TWS kablosuz kulaklığını, Realme Smart TV 55” ve Realme Watch S Pro akıllı saatini duyurdu.

Etkinlikte giyilebilir teknoloji ve nesnelerin internetine dair planlarını da açıklayan Realme; 2020 yılında giyilebilir cihazlar, akıllı TV, akıllı hoparlör ve diğer ürünler dahil küresel pazarda 50 farklı nesnelerin interneti ürünü tanıtacaklarını; 2021 yılında ise ürün sayısını 100’e çıkarmayı planladıklarını ifade etti.

Realme Watch S Pro tasarımı

Realme’nin IFA 2020’de gösterdiği en dikkat çekici ürünlerden biri, şirketin yeni akıllı saati olacak Realme Watch S Pro oldu. Şu an için Watch S Pro hakkında Samsung Galaxy Watch 3 benzeri bir tasarıma ve AMOLED ekrana sahip olacağı dışında bir bilgi bulunmuyor. Cihazın ekranının etrafındaki döndürülebilir bir mekanizmaya sahip gibi görünse de Realme, konuyla ilgili bir açıklamada bulunmadı.

Realme Buds Air Pro ve Realme Buds Wireless tasarımı

Realme’nin yakın gelecekte tanıtacağı bir diğer ürün olan Realme Buds Air Pro tam kablosuz kulaklık ise şirketin mevcut Buds Air modelinin gelişmiş bir modeli olacak ve gürültü engelleme teknolojisiyle gelecek. AirPods Pro benzeri bir tasarım ile gelecek Buds Air Pro, Realme Buds Wireless ile birlikte piyasaya sürülecek. Buds Wireless,  Buds Air Pro’nun aksine tam kablosuz değil, boyundan bağlı bir kablosuz kulaklık olacak.

Realme Smart Cam 360°

Realme’nin hakkında en fazla bilgi paylaştığı gelecek ürünlerinden Smart Cam 360°, 1080p video kaydı, 3D gürültü engelleme, 360 ° panoramik görüş açısı, mekanik görüntü sabitleyici, Kızılötesi gece görüş, yapay zeka destekli hareket algılama, sesli konuşma, 128 GB depolama, AES/TLS 1.2 şifreleme gibi özellikler sunuyor. Realme ayrıca verileri buluta depolamak için sadece Realme uygulaması üzerinden ulaşılabilen dört farklı veri merkezine sahip olduğunu belirtti.

Realme Smart Bulb tasarımı

Realme Smart Bulb akıllı lamba ise kullanıcılara 16 milyon renk, 1700K-6500K aralığında renk sıcaklığı, aşırı gerilim ve voltaj koruması gibi özelliklerle geliyor. Smart Bulb’ın yanmaya dayanıklı malzemeden üretildiğini ifade eden Realme, akıllı lambanın 13 yıllık kullanım ömrü vadettiğini belirtiyor.

Realme Smart TV 55” tasarımı

Realme’nin yakında tanıtacağını duyurduğu bir başka ürün ise Realme Smart TV 55” oldu. adından da anlayabileceğiniz gibi 55 inçlik bir boyuta sahip olacak akıllı TV, NTSC renk paletini yüzde 108 destekleyecek. Realme, etkinlikte duyurduğu tüm akıllı ürünlerin yılın son çeyreğinde tüketicilerin beğenisine sunulacağını ifade etti.

Realme’nin IFA 2020 etkinliğinin tam uzunluktaki videosu