Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Apple, bu akşam 20:00’da başlayacak Hi, Speed adlı lansman etkinliği ile yeni ürünlerini tanıtacak. Hatta şirket, yeni ürünlerini şimdiden web sitesine eklemek için kısa süre önce Apple Store’u erişime kapattı.

Apple’ın etkinlik sırasında iPhone 12 ailesini tanıtacağını zaten biliyoruz. Bazı söylentiler, Apple’ın uygun fiyatlı HomePod mini’yi de Hi, Speed etkinliğinde tanıtacağını öne sürüyordu ki daha önce pek çok isabetli sızıntı gerçekleştirmiş olan Evan Blass, hem HomePod mini’nin tasarımını ortaya çıkardı, hem de Apple’ın cihazı bu akşam tanıtacağını doğruladı.

Apple Homepod mini, böyle görünecek

Evan Blass’ın paylaşmış olduğu fotoğraflara göre yeni HomePod mini, orijinal HomePod’un aksine küresel bir tasarıma sahip olacak. Siyah ve beyaz olmak üzere iki ayrı renk seçeneği ile karşımıza çıkacak olan HomePod mini, ‘iyi’ bir akıllı hoparlör isteyen ancak bütçeyi fazla yükseltemeyen tüketicileri hedefleyecek.

HomePod mini demişken; iPhone 12 ailesinin tasarımları da yine Evan Blass tarafından ortaya çıkarıldı. Buna göre 5,4 inç, 6,1 inç ve 6,7 inç ekranlı toplam dört farklı modelden oluşacak iPhone 12 ailesi, iPhone 11 serisine kıyasla büyük bir tasarım değişikliği getirmeyecek.