Futbol oyunu denildiğinde akla gelen ilk isim şüphesiz FIFA serisi olacaktır. Konami’nin bu yıl yeni bir PES oyunu çıkartmayacak olması da FIFA’yı bu alanda tamamen yalnız bırakacak.

Peki FIFA 21 oyunundaki kapak yıldızı kim olacak? Malum senelerdir PES ya da FIFA’da sürekli aynı isimleri görür olduk. Genel itibariyle iki oyunda da C. Ronaldo ve Leo Messi dışında kapak yıldızı göremiyorduk. Arada bir Neymar da potaya giriyordu. Lakin ağırlık Ronaldo ve Messi’deydi.

FIFA 21 kapak yıldızı belli oldu! Hayır Ronaldo ya da Messi değil!

EA Sports bu sene sürpriz bir isme imza attı ve Messi ya da Ronaldo’yu es geçerek FIFA 21 kapağına bambaşka bir isim seçti.

FIFA 21’in kapağında Fransız kulübü PSG’nin ünlü oyuncusu Kylian Mbappe yer alacak. FIFA serisinin yeni oyunu PC, PS4 ve Xbox One için 9 Ekim’de raflardaki yerini almış olacak. Yeni nesil konsollar PS5 ve Xbox Series X için geliştirilen sürüm ise yılın sonlarında satışa sunulacak.

Şunu da dip not olarak hatırlatalım. PC için yayınlanacak olan sürüm, şimdilik nesil konsollar için çıkacak sürüm ile aynı olacak. Yani PS5 ve Xbox Series X için çıkan yapım PC’de boy göstermeyecek.

EA Sports Nintendo Switch sahipleri için de FIFA 21 Legacy Edition‘ı çıkarmayı planlıyor. Yani genel dinamikler FIFA 19 ile aynı olacak. Sadece giriş ekranı, kadrolar ve oyuncu performansları farklı olacak.