Son dönemde internette sürekli reklamları dönen bir konsolu para verip satın aldık. İşte 70TL’lik oyun konsolu. Şimdilerde insanın aklına oyun konsolu denildiğinde PS4, Xbox One gibi sistemler geliyor. Lakin her zaman böyle değildi.

2000’li yılların öncesinde oyun konsolu denildiğinde tüplü televizyonlarımıza bağlanan atariler akla gelirdi. Günümüzde ise bu atarilere çıkan oyunlar nostalji teması altında yeni nesil konsollarda boy gösteriyorlar.

Lakin son dönemde alışveriş sitelerinde satılan ufak bir el konsolu hayli ilgi görmeye başladı. 70TL gibi oldukça cazip bir fiyatla satılan bu konsolu alıp sizler için deneyimledik. Konsolun içerisinde Super Mario’dan tutun da Contra oyunlarına kadar dönemlerine damga vurmuş onlarca hit oyun bulunuyor.

Üstelik bu el konsolu rahat bir şekilde televizyona da bağlanabiliyor. Eğer evde küçük bir çocuğunuz varsa mutlaka ama mutlaka bu konsolu edinmenizi tavsiye ederiz. Çocuğunuz yoksa da bu konsolun sizi çocukluğunuza döndüreceğine emin olabilirsiniz.

SUP Game Box 400 in 1 ismiyle satılan bu konsol şekil itibariyle Gameboy’u andırıyor. İçerisine girdiğinizde ise sizleri çocukluğunuza götürecek onlarca oyun mevcut. Günümüzde basit bir Nintendo Switch’in bile 5000 TL’ye satıldığını hesaba katarsak, SUP Game Box 400 in 1 için 70TL gibi bir ücret ödemek çok da mantıksız değil. Elbette dip not olarak belirtelim. Muhtemelen bu konsol içerisinde yer alan oyunların tamamı lisanssız. Lakin bu bizi çok fazla alakadar etmiyor.