Monster Notebook’un katkılarıyla hazırladığımız Oyun Canavarı programımızın yeni bölümüyle karşınızdayız. Bu bölümde kısa süre önce yenilenen Sanhok haritasına göz atacağız.

Bilindiği üzere PUBG tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük ilgi gören yapımların başında geliyor. Dolayısıyla bu oyun için yayınlanan her güncelleme büyük ses getiriyor.

PUBG yeni Sanhok haritası incelemesi! Oyun Canavarı #20

PUBG Corporation yenilenmiş ve ormanlarla kaplı SANHOK’a tüm savaşçıları davet ediyor! Sanhok’un yeni hali oyunculara yeni silahlar, eşyalar ve keşfedilecek birçok entrika sunuyor.

PUBG’de bir ilk olan ele geçirilmiş silahlarla dolu Ganimet Kamyonlarlarını avlarken çok eğleneceksiniz. Yeni Sanhok’un gizemlerine dalın ve Season 8: Payback pass ile yeni eşyalara sahip olun. Dereceli mod sevenler ise yeni Dereceli Puan sisteminden çok keyif alacaklar.

Dilerseniz yenilenen Sanhok haritasındaki deneyimlerimize aşağıdan göz atabilirsiniz.

Eğer PUBG oynuyorsanız mutlaka yeni sezondaki Sanhok haritasına göz atmanızı tavsiye ederiz. Gerçekten keyifli vakit geçirebilirsiniz. Elbette burada şu noktayı da gözden kaçırmamak gerekiyor.

PUBG’den gerçek anlamda zevk almak istiyorsanız arkadaşlarınızla oynamanızı tavsiye ederiz. Diğer türlü tek başınıza girdiğinizde, rastgele gelen takım arkadaşlarınızda öyle çok fazla zevk alamıyorsunuz.

PUBG’nin çıkışından uzun bir süre geçmiş olmasına karşın gelen güncellemeler sayesinde popülerliğini yitirmediğini söyleyebiliriz. Önümüzdeki dönemde yeni sezon güncellemeleri gelmeye devam edecektir.