Geçtiğimiz yıllarda dizüstü bilgisayar sektörüne giriş yapan ve güzel sonuçlar alan Honor, MagicBook serisi dizüstü bilgisayarlarıyla ultrabook piyasasında ayakta kalmayı başarmıştı. Ancak Honor'un dizüstü bilgisayar piyasasında kapsayacağı alan yalnızca bununla sınırlı değildi.

Honor başkanı Zhao Ming, yaptığı bir açıklamada Honor'un bu yıl oyuncu dizüstü bilgisayarları da çıkaracağını söylemişti. Bundan birkaç gün önce Honor, şirketin ilk oyuncu bilgisayarının ismini resmen açıklamıştı. Bu açıklamaya göre yeni bilgisayarın ismi 'Honor Hunter' olacaktı.

Honor ve Intel'in yaptığı paylaşım:

Honor, yeni bilgisayarın ismini açıklamış olsa da bilgisayar hakkında daha fazla bilgi paylaşımı yapmamıştı. Ancak bu sabah Honor, Weibo üzerinden yeni bir resim paylaştı. Yukarıda da görebildiğimiz o resim, aynı zamanda Intel'in de Weibo hesabı üzerinden aynı anda kullanıcılara sunulmuştu.

Intel ve Honor'un aynı anda paylaştığı bu resim yeni oyuncu dizüstü bilgisayarı hakkında herhangi bir detay bulundurmuyor olsa da Honor'un Intel ile çalışmaya karar verdiğini göstermiş oldu. Yapılan bu paylaşımla birlikte Honor'un yeni bilgisayarında Intel işlemciye yer vereceği nispeten kesinleşti.

Honor ve Intel'in bugün yaptığı paylaşım aynı zamanda ufak bir tesadüfe (tesadüf mü bilemiyoruz) de ev sahipliği yapıyordu. Honor'un rakibi Redmi, bugün yeni ilk oyuncu dizüstü bilgisayarı olan Redmi G'yi tanıtmıştı. Dolayısıyla ikilinin yaptığı paylaşım aynı zamanda Redmi'ye karşı yapılmış bir hareket olarak da görüldü.

Peki Honor'un oyuncu bilgisayarı nasıl olacak? Bu bilgisayar hakkında şirketten gelen herhangi bir bilgi olmadığı gibi internette de bir bilgi bulunmuyor. Ancak şirket yöneticilerinin daha önce yaptıkları paylaşımlara ve kullanıcılarla girdikleri etkileşimlere bakacak olursak Honor Hunter, işlemci performansı, ısı dağılımı ve görünüm açısından oldukça iyi bir bilgisayar olacak.