Mümkün olduğunca evden dışarı çıkmadığımız şu günlerde birçok oyuncu, oynaması ücretsiz oyunları keşfetmeye devam ediyor. Eğer sizler de ücretsiz oyun arayışındaysanız bu içeriğimize mutlaka göz atmanızı öneririz.

2003 yılından beri hizmet veren ve de her geçen gün oyun sayısını artırarak dikkatleri üzerine çekmeye devam eden oyun platformu Steam, ücretsiz olmasına rağmen oynaması oldukça keyifli olan birçok oyunu bünyesinde barındırıyor.

Tahmin edeceğiniz gibi oyun dünyasının en eski ve en popüler türlerinden birisi olan yarış oyunları, her dönemde en fazla satanlar listesine girmeyi ve orada kalmayı başarabilmiş bazı “markalara” sahip olmuştur. Önceleri yola tamamen eğlence amaçlı, gerçekçiliği pek de önemsemeden çıkan bu oyun türü, zaman içinde arcade / simülasyon / simcade diye kendi içinde bölündü ve her zevke hitap etmeye başladı. Dolayısı ile popülerliği daha da arttı.

Peki bu oyunlar hangileri? An itibari ile Steam üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz, bazıları popüler olan, bazıları ise popüler oyunların gölgesinde kalan bu yarış oyunlarına gelin birlikte göz atalım.

İşte Steam’de yer alan en iyi ücretsiz yarış oyunları;

RaceRoom Racing Experience

Copa Petrobras de Marcas

Crossout