Bugün yeni GeForce RTX 30 serisini tanıtan NVIDIA, ocak ayında düzenlenen CES 2020 etkinliğinde ASUS ile birlikte geliştirdikleri ‘dünyanın en hızlı’ e-spor monitörü ASUS ROG Swift 360‘ı tanıtmıştı. Tanıtılan monitör, adında da anlaşıldığı üzere 360 Hz ekran tazeleme hızına sahipti. Yani günümüz standardı olan 60 Hz’in 6 katı hızlıydı.

NVIDIA’nın CES 2020 etkinliğinde tanıttığı o monitör, önümüzdeki günlerde satışa çıkacak. Ancak o monitör henüz satışa çıkmamış olsa da Acer, bugün NVIDIA ile geliştirdiği yepyeni süper hızlı monitörünü tanıttı. Şirketin bugün tanıttığı yeni mönitörüyse Acer’in Predator X25’i oldu.

Acer Predator X25:

Bugün tanıtılan Acer Predator X25, ASUS ROG Swift 360 gibi 360 Hz ekran tazeleme hızına sahip olacak. Profesyonel oyunculuk için geliştirilen monitör, oyunculara ultra düşük gecikme süresi ve aşırı pürüzsüz bir oyun deneyimi sunacak. 360 Hz ekran tazeleme hızı sayesinde oyundaki her bir kare, oyunculara yalnızca 2,8 milisaniye gösterilecek.

Acer Predator X25, 24,5 inç büyüklüğünde standart bir monitör boyutlarında olacak. Monitör, NVIDIA’nın G-Sync işlemcisini barındıracak. Bu sayede oyunlar, oyunculara olabilecek en pürüzsüz şekilde yansıtılacak. Bununla birlikte Acer Predator X25, Acer’in Reflex Latency Analyzer sistemine sahip ilk monitörlerinden birisi olacak.

Acer’in Reflex Latency Analyzer sistemi sayesinde oyuncular; fare, PC ve ekran performansları hakkında detaylı bilgiye ulaşabilecekler. Bu sayede profesyonel arenalarda boy gösteren oyuncular kendi performanslarını geliştirmek için nereden başlamaları gerektiğine dair iyi bir fikre sahip olacaklar.

360 Hz monitörler arasında boy göstermeye başlayacak olan Acer Predator X25, maalesef şu an için bir çıkış tarihine veya fiyat etiketine sahip değil. NVIDIA, bugün yaptığı açıklamada monitörün fiyatının veya ne zaman çıkış yapacağıyla ilgili detayların henüz hazır olmadığını söyledi.