Daha çok tanıttığı ultra lüks otomobilleriyle tanıdığımız İtalyan otomobil üreticisi Lamborghini, yalnızca sınırlı sayıda üretilecek bir bisiklet için Cervelo Cycles ile iş birliği yaptı. ‘Cervelo R5 Lamborghini Edition’ adı verilen lüks bisiklet, özellikle fiyatıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Lamborghini, R5 Lamborghini Edition’ı şirketin kuruluş yıl dönümü kutlamak ve 2018’de Nürburgring’de 6: 44,91 ile rekor kıran Aventador SVJ’ye saygı göstermek amacıyla “ultra sınırlı sayıda” üretecek.

Ultra lüks bisiklette yalnızca İtalyan yapımı bileşenler kullanıldı:

Lamborghini’ye göre 10.500 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulan mevcut Cervélo R5’in yeni bir versiyonu olan bisiklet, yalnızca İtalyan yapımı bileşenlerle donatıldı. Bu parçalar arasında Deda Elementi gidon, Fizik Aliante sele ve Campagnolo Bora One jant seti ve Vittoria Corsa Pro lastik bulunuyor.

Markanın göstergesi olarak üzerinde Lamborghini armasıyla birlikte gelen Cervelo R5 Lamborghini Edition, İtalyan şirketin kuruluş yılı olan 1963 tarihi nedeniyle yalnızca 63 adet üretilecek. Lamborghini imzalı sınırlı üretim bu bisikletlerden birine sahip olmak isteyenlerin ise hatırı sayılır bir meblağı gözden çıkarması gerekiyor.

Cervelo R5 Lamborghini Edition, 18.000 dolarlık fiyatıyla müşterilerini bekliyor:

Şu anda halihazırda Cervelo bayilerinde satışta olan yeni bisiklet, 18 bin dolarlık etiket fiyatıyla müşterilerini bekliyor. Yalnızca bir bisiklete bu kadar para verilir mi bilinmez ancak bir süper otomobile yüzbinlerce dolar verebilen herkes için tercih edilebilir olduğu söylenebilir.  

Peki, siz 18.000 dolarlık fiyatıyla dikkat çeken Cervelo R5 Lamborghini Edition hakkında neler düşünüyorsunuz? Bir bisiklete bu kadar para vermek sizce mantıklı mı? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilir, bunun gibi daha fazla içeriğe ulaşmak için sitemizi takip edebilirsiniz.