Son dönemlerde teknolojinin gelişmesiyle birlikte klasikleşmiş tasarıma sahip olan ürünler de bambaşka formlarda karşımıza çıkmaya başladı. Alışılmışın dışına çıkan bu tasarımlar, çoğu zaman bir eşyayı olduğundan daha pratik ve daha şık hale getirebiliyor.

Bu içeriğimizde inceleyeceğimiz taşınabilir Xiaomi ütü de alışılmışın dışında bir tasarıma sahip. Daha çok saç kurutma makinesini andıran bir görünüme sahip olan ‘Xiaomi Deerma DEM-HS200’ adlı bu ürünün en önemli özelliği ise hem dikey hem de yatay kullanma seçeneği sunması.

Xiaomi’nin taşınabilir ütüsü neler sunuyor?

Ütünün özelliklerinden bahsetmek gerekirse Xiaomi, 0,95 kg ağırlığındaki bu ürünün 180 °C sıcaklık verdiğini söylüyor. Bunun yanında ütüde 110 ml’lik bir su tankı bulunuyor. Ayrıca ev kullanımlarında takıp çıkarılabilir alt platformu takarak ürünü standart bir ütüye çevirmek de mümkün.

Xiaomi buharlı ütünün en dikkat çeken özelliği, yukarıda da belirttiğimiz üzere dikey ve yatay kullanıma imkân sağlaması. Bu sayede ütünüzü hem seyahatlerinizde kolay bir şekilde yanınızda taşıyabiliyorsunuz hem de tek bir parça için ütü masası gibi şeylerle uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz.

Ürünün fiyatından da bahsetmek gerekirse Xiaomi Deerma DEM-HS200 Buharlı Ütü şu anda çeşitli e-ticaret sitelerinde 600-620 TL civarında satışa sunuluyor. Ürün hakkında daha fazla bilgi almak için sayfanın yukarısındaki inceleme videomuzu izleyebilir, bunun gibi daha fazla içeriğe ulaşmak için de sitemizi ve YouTube kanalımızı takip edebilirsiniz.