Geçtiğimiz haziran ayında, tüm oyuncuların kullanımına sunulan Valorant büyük ilgi görmüştü. Öncesinde sadece belirli key’ lere sahip olan oyuncuların giriş yapıp oynayabildiği yapımın tüm kullanıcılara açılması merakla bekleniyordu.

Riot Games yeni haritayı duyurdu!

Haziran ayından beri büyük ilgi gören, oyuncuların favori FPS oyunları arasında olan Valorant, yaptığı aktivite ve turnuvalarla da oyuncuları kendisine çekmeye devam ediyor. Nerdeyse her gün farklı bir yeniliğin ve güncellemenin geldiği oyuna bu sefer de yeni bir harita geldi.

Riot Games büyük ilgi gören Valorant oyunu için yeni harita güncellemesini açıkladı. Bugün resmi twiter hesabından yaptığı paylaşımda yeni haritası hakkında kısıtlı olsa da bir kaç bilgi verdi. Paylaşımdan gördüğümüz kadarıyla oyuncular karlı bir ortamda geçecek olan 5 vs 5 maçlara hazır olsunlar. Haritanın ismi ise ‘Icebox‘ olarak belirlendi. 

Icebox haritasıyla birlikte 1. Kısım’da oyuna eklenen Ascent isimli haritadan sonra bünyesine kattığı 5. haritası oldu. Icebox, 3. Kısım’ın yayınlanmasıyla birlikte oyunda yerini almaya başlayacak. Uzun zamandır yeni bir harita bekleyen oyuncular da en sonunda dilediklerine kavuşmuş olacaklar.