Son dönemde ücretsiz olarak dağıtılan oyunların sayısı hayli arttı. Özellikle de PC oyuncularının bu açıdan hayli şanslı oldukları söylenebilir. Zira Epic Games Store bir ara işi abartarak GTA V, Civilization 6, Ark gibi popüler oyunları ardı ardına ücretsiz olarak dağıtmıştı.

Sonrasında Ubisoft, Steam gibi isimler de çeşitli oyunları ücretsiz olarak dağıtmaya başladılar. Şimdi bunlara Humble Store da eklendi. Aslına bakılırsa Humble Store uzun süredir kullanıcılarına ücretsiz oyunlar sunuyor. Lakin bu oyunların çok da popüler olmadığını söyleyebiliriz.

Ücretsiz F1 2018 oyunu için son gün!

Humble Store tarafından ücretsiz olarak sunulan son oyun ise F1 2018 oldu. Geçtiğimiz günlerde ücretsiz olarak Humble Store abonelerine sunulan oyun 10 Ağustos yani bugün itibariyle tekrardan ücretli olacak.

Dilerseniz Humble Store üzerinden kodu alarak F1 2018’i Steam hesabınızdan aktif edebilirsiniz. Unutmayın. Oyunu ücretsiz olarak satın almak için kısıtlı bir süreye sahipsiniz. Çünkü F1 2018 bu akşam 23:00’a kadar ücretsiz olarak sunulacak. 23:00 itibariyle tekrardan ücretli olacak.

Eğer oyunu ücretsiz olarak edinmek istiyorsanız buradan F1 2018’in Humble Store hesabına göz atabilirsiniz.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Epic Games Store hala bazı oyunları ücretsiz olarak sunmaya devam ediyor.