Electronic Arts ile Microsoft ikilisinden oyuncuları mutlu edecek hamle! EA Play, yakın zamanda Xbox Game Pass’e dahil edilecek! Herhangi bir ek ücret yok!

EA Play, Xbox Game Pass’e ücretsiz dahil edilecek!

Bugün sürpriz bir duyuru yapan Microsoft, EA Play kütüphanesinin çok yakında Xbox Game Pass‘e dahil olacağını açıkladı. İşin güzel tarafı ise, Microsoft EA’nın Play abonelik hizmetini hiçbir ekstra ücret talep etmeden ekliyor! Bu sayede Game Pass aboneleri EA Play kütüphanesinde yer alan FIFA 20, Need For Speed Heat, Battlefield, Titanfall 2 gibi yapımları herhangi bir ek ücret ödemeden oynayabilecekler.

Bu güzel duyuruyu, Microsoft adına bir basın açıklaması yapan firmanın Oyun Partnerliği ve Ekosistemi Başkan Yardımcısı Sarah Bond, gerçekleştirdi. Sarah Bond yapmış olduğu açıklamada bu sayede EA Play’e dahil olan 60 oyunu Xbox Game Pass ile oynamanın mümkün olacağını dile getirdi. Bond açıklamasına şu cümlelere yer vererek devam etti;

Xbox Game Pass’i oluştururken, keşfedip arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz daha çok oyunu sizlere sunabilme vizyonu ile hareket ettik. Geçtiğimiz bu üç yılda, 10 milyon üyemize daha fazla içerik sunarak bu vizyonu gerçekleştirdik ve hizmetimizi de oyuncuların, cihazlar arasında istedikleri yerde oynayacakları şekilde genişlettik

Xbox Game Pass Ultimate paketine sahip olan oyuncular, paket kapsamında yer alan yapımları mobil cihazları üzerinde de deneyimleyebilecekler.

Ayrıca EA Play üyeleri, erken erişim fırsatı elde ettikleri demoları, oyun içi özel ödülleri, üyelere özel içerikleri, indirimleri ve birçok avantajı kullanabilme imkanı bulacaklar.